Проект Постанови про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи №5416/П від 23.09.2021

Проект

Вноситься народними депутатами України – членами Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Г.М.Третьяковою та іншими

Постанова
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»

Верховна Рада України постановляє:

1. Прийняти за основу проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (реєстр. № 5416 від 22.04.2021), поданий народним депутатом України Арсенюком О.О.

2. Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Голова
Верховної Ради України

Источник:

Комментариев нет:

Отправить комментарий