До уваги ветеранів, дітей війни та чорнобильців міста Миргорода!


20 червня 2013 року Європейський суд оголосив рішення щодо 250 громадян України, які подали скаргу на владу України в зв’язку з невиконанням нею судових рішень по пенсійним та соціальним виплатам.

 У рішенні євросуду говориться: «…Україна зобов’язана виконати рішення судів у повному обсязі. У випадку невиконання на протязі року Україна повинна виплатити кожному, хто звернувся до Європейського суду, моральну компенсацію у розмірі 2000 (двох тисяч) євро», близько 20 000 гривень.

Виплата моральної компенсації не звільняє Україну від виконання рішення суду і, якщо Україна в майбутньому не виплатить заборгованість по судовому рішенню, не позбавляє права громадян повторно подати позов до Євросуду знову.

 Тож, шановні миргородці, а саме, ДІТИ ВІЙНИ, ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ, ЧОРНОБИЛЬЦІ, якщо ви не отримали гроші за рішенням суду, маєте право звернутися за допомогою до Європейського суду та отримати компенсацію.


 У Миргороді подібні питання та консультації проводить юрист та адвокат Кириченко Анастасія Олександрівна (адреса вконтакті)


4 комментария:

  1. Кто обращался,подскажите грамотного юриста в этом вопросе,а то халтурщиков-юристов очень много развелось.

    ОтветитьУдалить
  2. Самое горькое в этой ситуации то, что одни граждане перераспределяют в свою пользу продукт, созданый другими гражданами, только на том основании, что они родились в некое время, где-то утратили своё здоровье... А в чём вина ныне работающих, которые недополучат часть созданного ими продукта?

    ОтветитьУдалить
  3. Кто подавал в евросуд и получил решение,отпишитесь,посоветуйте юриста.

    ОтветитьУдалить
  4. для 14:34 ищи свою часть продукта у Урки и ПРиматов, горемыка.

    ОтветитьУдалить