Чорнобильців вшанують у Рожнятові


З ініціативи районної спілки «Чорнобиль» та за сприяння Рожнятівської райдержадміністрації, філії Рожнятівський РЕМ ПАТ «Прикарпаттяобленерго», в селищі міського типу Рожнятів на території вищевказаного підприємства розпочалось будівництво каплички в знак пам’яті за померлими земляками, що віддали своє життя під час ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Зі слів голови районної спілки «Чорнобиль» Івана Дженджери,  будівництво каплички в основному буде здійснюватись методом народної будови, за рахунок меценатських і благодійних коштів та фінансових можливостей самих Чорнобильців - ліквідаторів, яких на території району є близько 123 осіб.
 
Згідно  поданих пропозицій відділом містобудування та архітектури РДА розроблений проект майбутнього пам’ятного місця, а на даний час силами районної спілки уже розпочато підготовчі роботи по будівництву каплички. Також фінансову підтримку по спорудженню даного об’єкта щорічно виділятиме і райдержадміністрація, станом на липень місяць поточного року уже виділено кошти у сумі 4 000 грн.


Комментариев нет:

Отправить комментарий