О. Журавко: Тільки шляхом конструктивної співпраці можна поліпшити соціальний захист чорнобильців


Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко взяв участь у розширеному засіданні Президії Центральної Ради Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України”, на якому були розглянуті питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На початку засідання Урядовий уповноважений з прав інвалідів подякував чорнобильцям за те, що вони ціною свого здоров’я рятували країну від поширення радіоактивного забруднення.

 Його увага була закцентована на найболючіших проблемах осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, в тому числі обговорювалося питання щодо безстрокової акції протесту біля Будинку Уряду.

 Олексій Журавко закликав громадськість до спільної діяльності з Урядом та Міністерством соціальної політики: “Впевнений, що тільки об’єднавши зусилля шляхом конструктивної співпраці ми зможемо досягти значних успіхів у поліпшенні захисту прав і законних інтересів чорнобильців, тільки разом ми зможемо сформувати дієву систему їх соціального захисту”.

У засіданні Президії Центральної Ради взяли участь директор Департаменту соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Міністерства соціальної політики Сергій Подорожній та члени Центральної ради ВГО „Союз Чорнобиль України”.


5 комментариев:

  1. СУКИ ГДЕ МОЙ ВЧЕРАШНИЙ КОМЕНТАРИЙ

    ОтветитьУдалить
  2. Пустая болтовня,оттянуть время.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. волки позорные.Дождетесь,сам я не уйду.

      Удалить
    2. ваш коментарий будет опубликован после одобрения.Одобрения кого придурки где же свобода слова.Нема на вас батьки Махно уроды

      Удалить
  3. Какие конструктивные сотрудничества? А не пробовали ли члены правительства не воровать и просто соблюдать Закон и Конституцию. И какое право дано членам СЧУ представлять всех чернобыльцев. Наша организация "Чернобыльский Спас" их не это не уполномачивала. Свое доверие они уже потеряли.

    ОтветитьУдалить