Мер Токмака Ігор Котелевський провів черговий особистий прийом громадян


На минулому тижні відбувся черговий особистий прийом громадян міським головою Токмака Ігорем Котелевським. Цього разу прийом був не таким велелюдним, як зазвичай, — до мера прийшли півтора десятка токмачан. Втім, коло питань залишається сталим: заявники прохали мера допомогти з ремонтом дахів та водогону, ліквідацією аварійних дерев; посприяти у працевлаштуванні, у наданні житла тощо. Всі особисті питання взяті на контроль.

З колективною скаргою звернулись підприємці з міського ринку щодо контролю за заїжджими торговцями. Кілька скарг стосувалися підключення індивідуального опалення. З цих двох питань міський голова призначив термінові наради за участі фахівців, щоб якнайшвидше розв’язати існуючі проблеми.

Але, не тільки з наболілим приходять токмачани до І. Котелевського, а й зі словами вдячності за вирішення проблем. Так, Світлана Виноградова подякувала за допомогу у відправленні сина на санаторне лікування, а також від громади сказала велике спасибі за впорядкування міста.

Голова організації чорнобильців Людмила Бутенко зайшла подякувати за допомогу у фінансуванні поїздки на Всеукраїнський з’їзд чорнобильських організацій. Мер поцікавився результатами поїздки, порекомендував при необхідності звертатися по допомогу, і запевнив, що завжди підтримає чорнобильців у вирішенні їхніх проблем.


Комментариев нет:

Отправить комментарий