У Київській облдержадміністрації відбулася звітно-виборча конференція Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»

У Київській облдержадміністрації відбулася звітно-виборча конференція Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» за участі Володимира Шандри.

 «Ми завжди пам’ятатимемо цю страшну трагедію, яка сколихнула не лише Україну, а й увесь світ. Вважаю відповідальним завданням зробити все можливе, щоб не допустити небезпечних для людства техногенних катастроф, щоб наші діти ніколи не зіштовхнулися з наслідками  ядерного вибуху»,- наголосив Володимир Шандра.  

Сьогодні на території Київської області проживає 685 532 особи, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи. Відповідно до Закону України чорнобильці мають право на отримання пільг та компенсацій. Гостро стоїть питання щодо надання своєчасної безкоштовної комплексної медичної допомоги ветеранам та інвалідам, ліквідаторам аварії на ЧАЕС, а також адресної допомоги та соціальних послуг кожній людині. Голова адміністрації запевнив чорнобильців, що сприятиме вирішенню даних питань.

У ході роботи засідання заслухали звіт голови обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України». Було обрано нового голову організації. Ним став голова  Києво-Святошинського району Дерда Іван Іванович. Також обрано Почесного голову Нечепоренко Івана Івановича, заступників та членів ревізійної комісії.

«Наше завдання – вирішувати проблеми, які виникають у представників громадської організації, а також захищати та відстоювати права кожного чорнобильця та інвалідів на Київщині», - сказав Іван Дерда, новообраний голова обласної організації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий