Про взаємодію пенсійної служби району та відділу виконавчої служби щодо стягнення боргів до бюджету Пенсійного фонду України

Таким був порядок денний  робочої наради в управлінні Пенсійного фонду України в Кельменецькому районі  за участю в.о. заступника начальника відділу Державної виконавчої служби районного управління юстиції Петра Ткачука.

Учасники зустрічі обговорили механізм виконання наказу Міністерства юстиції України та Пенсійного фонду України «Про взаємодію органів державної виконавчої служби та Пенсійного фонду України», провели детальний аналіз по кожному виконавчому документу. Особливу увагу з боку працівників управління Фонду в районі звернено на виконавчі документи щодо стягнення боргів по відшкодуванню пенсій, призначених на пільгових умовах, по яких в поточному році не надійшло жодної гривні. Зокрема, найбільша кількість невиконаних виконавчих документів залишається по  ВАТ «ПМК-2» (Керівник Дзик Г.Д. Сума нестягненого боргу станом на 12.03.2014 – 264,7 тис.грн.), ВАТ «Кельменецьке РТП» (Крецул В.А., 38,0 тис.грн.), ПП «Іванівецька ПМК-2-сервіс» (Дзик Г.Д., 35,5 тис.грн.). Також вказано на послаблення контролю з боку виконавців щодо опису майна  фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, сума нестягнених коштів яких становить 92,0 тис.грн.

Під час  наради проаналізовано хід виконання плану Заходів про взаємодію між відділом державної виконавчої служби та управлінням Фонду в районі, визначено спільні дії по виявленню всіх можливих резервів для повного погашення боргів до бюджету Пенсійного фонду та намічено графік виїздів робочої групи для оперативного вирішення проблемних питань при стягненні коштів.

ИСТОЧНИК:  

Комментариев нет:

Отправить комментарий