Інформація Київської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»

Стосовно розміщеного в інтернеті документа від 26 травня 2014 року
під назвою «Представники «Союзу Чорнобиль України»
позитивно оцінили роботу столичних управлінь Фонду»

На офіційному ВЕБ-САЙТІ Пенсійного фонду України та  Чорнобильських сайтах з’явилась інформація про те, зокрема, що «Днями у Київському міському палаці ветеранів відбулася зустріч із представниками громадських чорнобильських організацій м. Києва та учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС» та що (цитата): «Представники Київської міської організації ВГО «Союз Чорнобиль України» особисто подякували спеціалістам столичного Фонду за їх доброзичливість, позитивну  налаштованість  до пенсіонерів, готовність у будь-який час надати їм компетентну та вичерпну консультацію» (кінець цитати) (виділено нами).

Про яку «Київську міську організацію ВГО «Союз Чорнобиль України» йдеться мова, невідомо, бо у Києві діє саме Київська міська організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

Вищезазначені слова подяки на зустрічі виголосив Зенченко Олександр Федорович, який ні до нашої Київської міської організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України», ні до самої Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» ніякого відношення не має і тому його слова, його оцінка діяльності спеціалістів ГУ ПФУ у м. Києві є особистою думкою Зенченка А. Ф., а не оцінкою Чорнобильців Київської міської організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України».

Інформацію надав:
Заступник Голови Київської міської організації
Всеукраїнської громадської організації інвалідів
«Союз Чорнобиль України»
Віктор Гайдак


Комментариев нет:

Отправить комментарий