ПРОТОКОЛ НАРАДИ


8 комментариев:

  1. їм (КМУ), потрібно як мавпам яких дресерують, на кожен ЗАКОН. малювати якусь картинку; на закон про пенсійне забезпечення-драного капелюха і протягнуту руку людини, на закон про медичне забезпечення - двері моргу з табличкою "місць немає", на чорнобильський закон, випиляний "рижий ліс" та "викошені ряди ліквідаторів та людей потерпілих від аврії" ЧОМУ , ЗВЕРТАЮСЬ ДО КМУ, ПРОСТО "ТУПО ВИКОНУВАТИ ВИМОГИ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ЗАКОНІВ УКРАЇНИ! ТУПО ВИКОНУВАТИ!" які переговори? про що? ви виконавча влада. ВИКОНАВЧА! виконувати закони, а не маніпулювати законами. цьому дам, цьому не дам!

    ОтветитьУдалить
  2. херня все, з 1 травня, вже повинні були платити, зараз переносять на кабмін 10 червня, так може бути безкінечно, повинні бути строки, і компенсації, і компенсації за втрату здоровя, про які вже всі забули.

    ОтветитьУдалить
  3. Нарешті! Портібно,щоб всім дійшло-є закон-його потрібно виконувати,а не в переговори гратись з переговорщиками,які закона не знають.

    ОтветитьУдалить
  4. Шановні керівники скільки можна засідати якщо е закон будь ласка виконуйте і все ви памятаете під час аваріі техніка виходила з ладу а ми витримали і виконали доручення держави . А тепер коли ми виходимо з ладу на нас держава не звертае увагу.На майдані ми думали коли скинемо злочинну владу прийде нормальна заміна і дасть нам спкійно дожити але як бачимо що вийшла помилка потрібно робити ЧОРНОБИЛЬСЬКИЙ майдан щоб дійшло до чиновників що ми хочемо дожити вік а не досуществувати.Так що подумайте тому що нам втрачати нічого.Ліквідатор травень 1986 інвалід ЧАЕС мінімальщик голова рай СЧУ Монастирище Король Г.Б.

    ОтветитьУдалить
  5. во всём с вами согласен,ваша правда!!!!!

    ОтветитьУдалить
  6. ЗАКОНЫ ДЛЯ ТОГО И ПИШУТСЯ, ЧТОБ ИХ ВЫПОЛНЯЛИ, А НЕ ОБСУЖДАЛИ. А НЕ СТАЛКИВАЛИ ЛБАМИ СВОИХ ПОБРАТИМОВ ПО ГОРЮ И БОЛЕЗНЯМ. ТОЛЬКО ВЫПОЛНЕНИЕ ЗАКОНА В ПОЛНОМ ОБЪЕМЕ И КОМУ ПОЛОЖЕНО.

    ОтветитьУдалить
  7. Поэтапное повышение тем, кто по ПКМУ с ограничением выплаты якобы по ч.4,ст.54 как это прописано в ПКМУ 1210 получает сейчас пенсию.
    Неужели это такая сложная проблема, что для её согласования требуется время аж до 10 июня, а потом вынести на рассмотрение Кабмина до 10 августа.

    ОтветитьУдалить
  8. молодец,поддерживаем

    ОтветитьУдалить