Висновок Головного науково-експертного управління ВРУ щодо тлумачення застосування ст.60.


ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА

ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ

"СОЮІ ЧОРНОБИЛЬ УКРАЇНИ"

12 березня 2015 року № 83

Керівникам обласних організацій ВГОІ «Союз Чорнобиль України», організаціям - колективним членам ВГОІ «Союз Чорнобиль України»

На виконання ПРОТОКОЛУ за результатами зустрічі і членами Президії Центральної Ради Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» від 18 лютого 2015 року за дорученням Міністра соціальної політики України Розенка П.В. заступником міністра-керівником апарату Мінсоцполітики України Івашсевичем В.В. та директором Департаменту соціального захисту населення, иостраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Міністерства соціальної політики України Подорожним СМ. проведена робота щодо науково-експертного тлумачення сі. 60 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та протиріч, які виникли після прийняття Закону України №7б-УІП «Про внесеная змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 року.

Висловлюємо подяку Міністерству соціальної політики України за проведену роботу.

Висновок Головного науково-експертного управління Верховної Ради України №16/6-21 від 12 березня 2015 року про право вибору Закону щодо окремої пільги чи компенсації, а не щодо усього комплексу пільг і компенсацій за окремим законом в цілому (і відмови від наданих їм прав на пільга і компенсації за іншими законами загалом) додасться.

З повагою.
Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»
В.О. Березін




Комментариев нет:

Отправить комментарий