Відбулося засідання обласної комісії

15.05.2015 року відбулося засідання обласної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках за головуванням заступника голови облдержадміністрації О.Є.Пругла. 

В засіданні прийняли участь представники Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, територіальної Державної інспекції праці в Полтавській області, Держаного архіву в Полтавській області, обласних громадських об'єднань «Фонд інвалідів Чорнобиля» та «Союз Чорнобиль».

Розглянуто 2 пакети документів, що надійшли від заявників для отримання довідок про заробітну плату працівників за період роботи в зоні відчуження, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2012 року №886 «Про комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках». 

За результатами розгляду прийнято рішення про достатність підстав для видачі довідки про заробітну плату двум заявникам.

1 комментарий:

  1. ВСЕ ЭТИ КОМИССИИ ОЧЕРЕДНАЯ ЛАПША! ОТЗОВИТЕСТЬ ТЕ ДВОЕ,КОМУ ВЫДАЛИ СПРАВКИ О ЗАР.ПЛАТЕ В ЗОНЕ ЧАЭС. МНЕ СРЕЗАЛИ ТАРИФНУЮ СТАВКУ И КРАТНОСТЬ,Т.Е ПО ЭТОЙ СПРАВКЕ Я НЕ ПОЛУЧУ НЕ Х...КСТАТИ, ЭТУ ЛЖИВУЮ СПРАВКУ МОЖЕТЕ НЕ СДАВАТЬ В ПФ, Т.К ЭТИ СПРАВКИ ИМЕЮТ ТОЛЬКО РЕКОМЕНДАТЕЛЬНЫЙ ХАРАКТЕР.НЕ ЗНАЮ НИКОГО,КОМУ ИЗ ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ ВЫДАЛИ ДОСТОВЕРНЫЕ СПРАВКИ,ВСЕМ НАВЕШАЛИ ЛАПШИ-АЗИРОВ НАЧАЛ,КУЛЯВЛОБ ПРОДОЛЖАЕТ ДЕЛО СВОЕГО" ВЕЛИКОГО" УЧИТЕЛЯ

    ОтветитьУдалить