Письмо читателя нашего блога

К нам в редакцию поступило письмо от Председателя Славутской районной организации ВГОИЧК «Чернобыль - Единство» Михаила Гордеева который поднимает вопрос по теме - НЕчорнобильцев Украины.

«Администрация сайта может не разделять мнение авторов публикаций, но не намерена ограничивать их право на выражение собственного мнения.

Хмельницька обласна і Славутська районна організації ВГОЇЧК «Чорнобиль – Єдність» проводять важку але корисну й результативну роботу щодо виявлення так званих фальшивих чорнобильців, активно допомагаючи органам прокуратури та іншим правоохоронним структурам. Також наші організації ретельно висвітлюють через місцеві і регіональні ЗМІ результати своєї роботи.

   Ось і ці матеріли, які Вам направлено, доказово і інформативно ілюструють останній з фактів проведення нашими осередками ВГОЇЧК «Чорнобиль – Єдність» справедливого очищення рядів героїчної чорнобильської громади. Стаття «Невже виник Союз НЕчорнобильців України?», за мого авторства, задумувалася як реакція на неправдиву і сумнівну інформацію, що була надрукована у газетних публікаціях «Були в епіцентрі подій» і «Ця біда згуртувала людей», у Хмельницькому регіональному тижневику «ПУЛЬС» №17(810) від 23 квітня 2015 р. Але оскільки редактор означеної газети «ПУЛЬС», в порушення норм чинного законодавства,  категорично відмовився друкувати мою статтю, розцінюючи її як «незручну» для нього, як редактора приватного ЗМІ. Тому статтю було незначно змінено й розміщено у Славутській міськрайонній газеті «Трудівник Полісся» (Хмельницька область). Матеріал містить низку документально обґрунтованих і юридично вмотивованих підстав для проведення належного кримінального розслідування факту незаконності отримання жителем м.Славута (хмельницька обл.) Завішальним Борисом Володимировичем пенсії інваліда-чорнобильця у самому максимальному розмірі (біля 8000 грн.), внаслідок вчинення організації фінансової афери і організації фальшування й підлогу документів, необхідних для оформлення й розрахунку пільгової пенсії.

З повагою,
Михайло Гордєєв
Голова Славутської районної організації
ВГОЇЧК «Чорнобиль – Єдність»


2 комментария:

  1. Уважаемая редакция, а ВЫ знаете кто такой МИХАИЛ ГОРДЕЕВ, это самозванец, его никто и никогда неизбирал районым председателем ВГОИЧ, во-вторых он в Чернобыле небыл и близко, в-третьих никакой он не военный этот человек требует тщательной проверки со стороны службы СБУ. Тогда и Прокуратура должна такими людьми заняться, которые обливают ГРЯЗЬЮ нивчем невинных ЛИКВИДАТОРОВ. А вот с него ГОРДЕЕВА ПЕНСИЮ в 8000тыс. гривен СНЯТЬ.

    ОтветитьУдалить
  2. пока что я проверку прошел и получил новое удостоверение а против завишального открыто криминальное производство. на очереди те кто штамповал группы инвалидности.гордеев

    ОтветитьУдалить