Питання соціального захисту інвалідів не залишається поза увагою

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 22 жовтня 2015 року взято участь у Всеукраїнському семінарі з адаптації інвалідів у соціумі сьогодення, проведеного Чернігівською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

Тематикою семінару було привернення уваги суспільства до громадян з обмеженими можливостями, покращення їх соціального захисту. В черговий раз розглядалися питання соціального захисту, медичного та пенсійного забезпечення.

Учасникам зібрання було надано детальні роз’яснення норм чинного законодавства щодо пільг та компенсацій інвалідам Чорнобиля, порядку забезпечення автомобілями та санаторно-курортним лікуванням тощо. На всі поставлені питання чорнобильці отримали обґрунтовані відповіді.

У ході спілкування чорнобильці висловили побажання в напрямку врегулювання на законодавчому рівні питань видачі посвідчень особам, які проживали на території зони посиленого радіоекологічного контролю та мали посвідчення категорії 4, розширення пільг потерпілим дітям та постраждалим категорії 2.

4 комментария:

  1. ВСЕ ЭТО ОЧЕРЕДНОЙ РАЗВОД ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ,ИНВАЛИДАМ,ЛИКВИДАТОРАМ ЧАЭС ПЕНСИИ 6-8-10,ОТМЕНА ЗАКОНА 1210 ВЫПЛАТЫ ПО СУДАМ,ВОТ ЧТО ТРЕБУЮТ ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ ПО ЗАКОНУ

    ОтветитьУдалить
  2. Сергей михайлолвич!! Ты подумай. Не пора бы тебе заткнутся Первое предупреждение

    ОтветитьУдалить
  3. минимальная пенсия по 2 групе инвалидности чаэс 255%*1074=2738грн. почему убрали доплаты за потерю здоровья,за инвалида войны,за групу инвалидности???

    ОтветитьУдалить
  4. минимальная пенсия по 2 групе инвалидности чаэс 255%*1074=2738грн. почему убрали доплаты за потерю здоровья,за инвалида войны,за групу инвалидности???

    ОтветитьУдалить