"Укренерго" домовилася з індійською Kalpataru про будівництво заходу ЛЕП 330 кВ "Чорнобильська АЕС - Північна" на ПС "Київська" за ?15,3 млн


Національна енергетична компанія "Укренерго" підписала контракт на 15,3 млн євро з компанією Kalpataru Power Transmission Limited (Індія) про будівництво заходу лінії електропередачі "Чорнобильська АЕС - Північна" на підстанцію "Київська".

Про це сказано в повідомленні "Укренерго".

"21 жовтня за результатами міжнародних конкурсних торгів, проведених відповідно до принципів і правилами закупівель Європейського банку реконструкції й розвитку, підписаний контракт "Будівництво заходу ВЛ 330 кВ "Чорнобильська АЕС - Північна" на ПС "Київська" з індійською компанією Kalpataru Power Transmission Limited", - сказано в повідомленні.

Відповідно до нього, вартість контракту становить 15,3 млн євро.

Строк виконання - 526 днів.

Компанія зазначає, що захід ЛЕП 330 кВ "Чорнобильська АЕС - Північна" на ПС "Київська" є складовою частиною проекту "Будівництво ЛЕП 750 кВ "Ровенська АЕС - Київська", фінансування якого здійснюється ЄБРР і Європейським інвестиційним банком.

Як повідомляло агентство, у березні Європейський банк реконструкції й розвитку вирішив виділити компанії "Укренерго" кредит у розмірі 65 млн євро для реалізації проектів у Києві й області.

У серпні "Укренерго" домовилася з компанією Dalekovod про виконання робіт з розширення й модернізації підстанції 750 кВ "Київська".

Комментариев нет:

Отправить комментарий