Круглий стіл з чорнобильцями Канева

21 січня, в міськвиконкомі відбувся круглий стіл з питань соціального забезпечення осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Цього року, 26 квітня виповнюється 30 років з часу ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Тож основним для  влади є приділення уваги тим питанням, які найбільше цікавлять чорнобильців, надання їм всебічного соціального захисту та задоволення їхніх потреб.

Учасників зустрічі цікавили питання різнопланового характеру, зокрема: виконання Постанови Верховної Ради України №1477, безкоштовне перевезення вдів ліквідаторів на міському транспорті та ліквідаторів на міжобласних маршрутах; санаторно-курортне лікування, надання одноразової матеріальної допомоги членам організації, безкоштовне надання медикаментів на лікування, включення до складу виконавчого комітету представника громадської організації «Союз Чорнобиль України».


До наступної зустрічі керівники структурних підрозділів міськвиконкому мають пропрацювати питання та знайти шляхи їх вирішення.

Анонсуючи, можна сказати, що в планах на найближчий час підписання Угоди між Канівською міською радою і громадською організацією інвалідів «Союз Чорнобиль України» терміном на 5 років.
Інна Огій,
спеціаліст з питань регіональної та інформаційної
 політики апарату міськвиконкому

Комментариев нет:

Отправить комментарий