У ПОЛТАВІ «АФГАНЦІ», «ЧОРНОБИЛЬЦІ» ТА ВЕТЕРАНИ АТО ПЕРЕКРИЛИ ТРАСУ КИЇВ — ХАРКІВ

Пільгові категорії вимагали від влади надати відповідь, хто буде оплачувати пільговий проїзд — центральна влада чи обласна.

Сьогодні представники трьох пільгових категорій громадян — «афганці», «чорнобильці» та ветерани АТО — прийшли до керівництва ПАТ «Полтаваавтотрансу» (Полтавський автовокзал), щоб вирішити проблему позбавлення пільгового проїзду.

До представників пільговиків ніхто не вийшов, тож вони привернули увагу до проблеми кардинальним чином — перекрили на 2 години трасу Київ — Харків. Як повідомив учасник акції, ветеран війни в Афганістані Василь Ковальчук, до протестувальників приїхав заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло, який запросив усіх на зустріч до облдержадміністрації, щоб дійти до якогось рішення.

— До цього ми, 10 днів назад, ми зустрічалися із ним, він пообіцяв вирішити проблему, але все залишилося на своїх місцях. Не знаю, що він буде говорити сьогодні, — повідомив Василь Ковальчук. — Бо перевізники говорять, що поки державна влада та обласна не знають, хто буде оплачувати пільговий проїзд, вони пільгово нікого перевозити не будуть.

Наразі рух на трасі відновлено.

1 комментарий:

  1. ЗАЧЕМ ТОГДА ПОЛИЦИЯ .КОМУ НЕ ЛЕН И ДОРОГУ ПЕРЕКРЫВАЮТ .НАДО ПАЛКОЙ КАК УЧЕСАТЬ ЧТОБЫ И ШКУРА ОБЛЕЗЛА .ЭТИ ЛЖЕ ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ ОБНАГЛЕЛИ ДО КРАЙНОСТИ УЖЕ

    ОтветитьУдалить