УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №41/2016

Про присвоєння військових та спеціальних звань учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

З метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, їх вірності присязі, мужності і героїзму, готовності до самопожертви заради захисту людства від руйнівного впливу екологічної катастрофи та у зв’язку з 30-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС  постановляю:

1.     Дозволити Міністерству оборони України, Міністерству внутрішніх справ України, Службі безпеки України, Державній пенітенціарній службі України, Державній службі України з надзвичайних ситуацій, Державній спеціальній службі транспорту, Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державній фіскальній службі України присвоїти військовослужбовцям та особам рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, кримінально-виконавчої служби, особам начальницького складу податкової міліції, звільненим у запас або відставку (крім звільнених за службовою невідповідністю, у зв’язку із систематичним невиконанням умов контракту військовослужбовцем, у зв’язку з обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили, у зв’язку з набранням законної сили судовим рішенням, відповідно до якого військовослужбовця притягнуто до відповідальності за адміністративне корупційне правопорушення, за порушення дисципліни), які є учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, чергові військові та спеціальні звання до полковника (капітана 1 рангу) включно.


2.     Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування і діє до 26 квітня 2016 року.

Президент України                                        Петро ПОРОШЕНКО
9 лютого 2016 року

7 комментариев:

  1. кому нужны твои звання,верни чернобыльцам что положено по закону то что отобрали

    ОтветитьУдалить
  2. Да дуже цікаво яке званя получе командіровочний?? Лучше отдайте пенсію ту що забрали......

    ОтветитьУдалить
  3. НИКАКОЕ ЗВАНИЕ ДАЖЕ САМОЕ ВЫСОКОЕ НЕ СМОЖЕТ ВЕРНУТЬ ЛЮДЯМ ЗДОРОВЬЯ ВЕРНИТЕ ПОЛОЖЕНЫЕ ПЕНСИИ ИМЕЙТЕ ХОТЬ МАЛЕНЬКУЮ ЧАСТЬ СОВЕСТИ

    ОтветитьУдалить
  4. Людям которые рисковали своим здоровьям,которые утратили его,верните пенсии,те которые положены чернобыльцам по закону

    ОтветитьУдалить
  5. а именем украины СЛАБО ВЕРНУТЬ ТО ЧТО ПРЕСУДИЛИ СУДЫ.МНЕ ЧТО ОТИХНЕГО ЗВАНИЯ БУДУ Я ПОЛКОВНИКОМ ИНВ З ГРУППЫ НО ЗА ЭТИ ЗВАНИЯ НЕ ПЛАТЯТ ПЕНСИИ И НЕТ ДОБАВЛЕНИЯ К ПЕНСИИ.ВЕРНИТЕ ПО СУДУ МНЕ ПЕНСИЮ КАК ВОЕННОМУ 6 МИНИМАЛОК.ЭТО И БУДЕТ МНЕ ПРАЗДНИК К 30 ЛЕТИЮ.

    ОтветитьУдалить
  6. Наверное нашему президенту подал эту гениальную идею Луценко, который на 20-летие Чернобыля, тоже присваивал пенсионерам внеочередные звания, которымы можно ПОДТЕРЕТЬСЯ.... Отдали бы лучше то, что людям положено по закону, а не замыливали в очередной раз глаза.

    ОтветитьУдалить
  7. бестіжие откормленніе ріла раньше давали и на хер никому не нужніе грамоті, теперь дадут звание кое-кому. Твари

    ОтветитьУдалить