В Кіровограді відбулись загальнообласні збори чорнобильців (ВИДЕО)

Як повідомлялось раніше серед громадських організацій Кіровоградщини, які опікуються соціальним захистом постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, протистояння поглядів дійшло вже до критичної точки. Представники деяких громадських організацій, почали блокувати роботу Голови Кіровоградської обласної громадської організації “Союз Чорнобиль України” Неділька О.М.

А як наслідок це діє на руку влади, позначається на соціальному захисті чорнобильців та загрожує виконанню Указу Президентавід 14 грудня 2015 року № 702/2015 «Про заходи у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи».

 Тому Голова Кіровоградської обласної громадської організації “Союз Чорнобиль України” Неділько О.М. ініціював та провів загальнообласні збори учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадських організацій, які опікуються соціальним захистом  постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на території Кіровоградської області.

Не зважаючи на спробу відвернути увагу від нагальних проблем і порядку денного, та щоб у присутності керівників обласної влади дискредитувати голову обласної організації чорнобильців Неділька О.М. Збори все таки відбулись.

Визнали:

1. хід виконання Указу Президента України від 14 грудня 2015 року № 702/2015 «Про заходи у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи» і постанови Верховної Ради України від 12 листопада 2015 року № 793-VIII «Про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та про заходи, пов’язані з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи» на території Кіровоградської області визнати незадовільним;

2. обрано до складу робочої групи:

  • Брюма Юрія Миколайовича
  • Дубенського Олександра Михайловича
  • Комлєву Людмилу Федорівну
  • Ляч Василя Петровича
  • Мандрику Ігоря Володимировича

Нагадаємо, раніше до складу групи були обрані

  • Комлєва Людмила Федорівна
  • Кучугурний Анатолій Леонідович
  • Мохонько Михайло Михайлович
  • Мусік Микола Григорович

Враховуючи, що серед деяких чорнобильців з’явилась недовіра, а інші просто промовчали, проявляючи пасивність, Голова Кіровоградської обласної громадської організації “Союз Чорнобиль України” Неділько О.М. заявив самовідвід від участі в роботі як члена, так і як координатора робочої групи.



Голова Кіровоградської обласної
громадської організації
«Союз Чорнобиль України»
Інвалід ЧАЕС 2 гр.,
 Олександр Неділько

Комментариев нет:

Отправить комментарий