ЗВЕРНЕННЯ до чорнобильців України щодо проведення протестної акції 12.05.2016 року о 09.00 годині біля Верховної Ради України.


Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» підтримує рішення Громадської організації «Пожежні Чорнобиля» розпочати безстрокову Всеукраїнську акцію протесту чорнобильців 12 травня 2016 року о 09.00 годині біля будівлі Верховної Ради України.

(збір біля метро «Арсенальна), закликаємо всіх чорнобильців України взяти участь в акції.

Наші вимоги до влади викладені в Резолюції акції Солідарності від 23 березня 2016 року.

Наша сила у єднанні і активній боротьбі за свої права!

За дорученням лідерів 
громадських чорнобильських 
 організацій, Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»
 В.В. Войтов


10 комментариев:

  1. ШАНОВНІ, який толк з того,що ми їздимо на акції,хоть одну нашу ПРОТЕСТНУ акцію ВИКОНАЛИ ці ВЕЛЬМОЖІ-НІ і не виконають. Вони виконують усе САМІ СОБІ, ЗАРПЛАТИ повишають своїм ДЕПУТАТАМ,а ТАКОЖ і СОБІ. А ми ІНВАЛІДИ ЇЗДИМО-ЇЗДИМО і ніякого толку.Коли нас забули до 30-роковини то в ПОДАЛЬШОМУ НІЧОГІСІНЬКОГО НЕЗРОБЛЯТЬ.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А не будем ездить забудут еще быстрее и отберут последнее. Они суки того и ждут чтоб мы махнули рукой и тихо помирали. А мы должны сплотиться. Если умирать то у них на пороге вцепившись в одного из них.

      Удалить
  2. я не поїду.досить.наїздився.

    ОтветитьУдалить
  3. кто же,если не мы сами за себя не постоим,надо обязательно ехать,власть охренела дальше некуда

    ОтветитьУдалить
  4. НАДО ВО ВСЕХ ГОРОДАХ ПЕРЕКРЫТЬ ДОРОГИ,И ВЫХОДИТЬ ВСЕМ ВО ВСЕХ РАИОНАХ ОБЛАСТИ,ПО ВСЕЙ УКРАИНЕ.ЭТО ЧТО ТО ДАСТ.ЕСЛИ Я ИНВАЛИД И НЕ МОГУ ДАЖЕ ДАЛЕКО ОТ ДОМА ВЫЙТИ ПО СОСТОЯНИЮ ЗДОРОВЬЯ.А В СВОЁМ ГОРОДЕ Я МОГУ ВЫЙТИ И ТАКИХ МНОГО.НАДО ТАК И ДЕЛАТЬ.ГДЕ ЛИДЕРЫ ОБЛАСТНЫЕ....ОНИ ПОЛУЧИЛИ ОРДЕНА И ПЕНСИИ..И СИДЯТ У КОРМУШКИ..

    ОтветитьУдалить
  5. Что так поздно дали объявление?

    ОтветитьУдалить
  6. Это акция протеста или "акция солидарности"? Солидарности кого с кем: минимальщиков с максимальщиками? У СЧУ одна цель - так заболтать процесс, что бы всем на всё стало плевать

    ОтветитьУдалить
  7. ШАНОВНІ ліквідатори аварії на ЧАЄС я також їздив і багато разів,да згідний з попереднім ліквідатором,що за 30-років наїздився до тіх,що одніх скинули,а інша БАНДА прийшла і все гірші і гірші приходять, то ГАЗ збільшують на75-80%,то електроенергію,то воду,то ЖКХ-міняють на ОСББ. Що хоче ця БАНДА то і творить бо ми залежні від МВФ-ось і все. СОБІ ПІДНІМАЮТЬ ЗАРПЛАТУ у 2-3 РАЗИ,ОТРИМУЮТЬ ДОПОМОГУ-непонятно за ЩО, а МИ ЯК ЖИЛИ в НІЩЕНСЬКИХ умовах так і ПОМРЕМ у ЦІХ УМОВАХ.А тому я пропоную підключати до нашої АКЦІЇ і АТОШНИКІВ.ТОДІ ця ЗЛОЧИНА ХУНТА,щось і ЗРОЗУМІЄ.

    ОтветитьУдалить
  8. А не то ли ето "Союз Чернобыль" который поддержал 1210,? называл ликвидаторов трусонюхами, не видел в зоне срочников? Если ето та же организация, то она действует на стороне власти, и не на стороне чернобыльцев.

    ОтветитьУдалить
  9. та.теперь будут водить хоровод что бы им дали денег на организацию.

    ОтветитьУдалить