Заходи до Дня вшанування ліквідаторів по кіровоградські!

20 листопада поточного року нашою організацією було направлено звернення до міської і обласної рад та до обласної державної адміністрації, щодо підтримки ініціативи учасників  ЛНА на ЧАЕС стосовно започаткування в місті, яке розташоване в центрі України і Европи, «Параду вдячності Героям-ліквідаторам», за іншими пропозиціями «Маршу слави переможцям».

6 грудня 2016 року, на засіданні робочої групи Кіровоградської міської ради було прийнято рішення підтримати пропозицію і було узгоджено деталі.

Але під час засідання робочої групи Кіровоградської обласної державної адміністрації, представник Кіровоградської міської ради повідомила про зовсім протилежне рішення, посилаючись на погодження його з керівниками інших громадських організацій чорнобильців. (Відео додається)

Мене це не здивувало, так як ці керівники, як чорнобильські титушки, в угоду владі щоразу приймають античорнобильські рішення, підбурюють чорнобильців не приймати участі в акціях й самі не приймають, поливають інших брудом та розповсюджують не правдиву інформацію. Деякі з них почали ліквідовувати аварію ще 22 квітня 1986 року??? Але влада, звісно, високо цінує їхні вчинки, направленні на розкол та приниження ролі ліквідатора в суспільстві.

Але хотів би звернути увагу не на підлість цих осіб, вони цього не варті, а на те як влада відреагувала (перелякалась) на відновлення історичної справедливості, на привернення уваги до подвигу Ліквідатора, який вони протягом 30-и років намагались знівелювати.

Тому ми впевнені, що ми на вірному шляху. Перемогли мирний атом в 1986 році, переможемо і в 2016 році. Нагадаємо владі  ХТО ВРЯТУВАВ СВІТ.

Олександр Неділько,
Голова КОГО «Союз Чорнобиль України»



Комментариев нет:

Отправить комментарий