Збори членів Вінницької обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»


Президенту
Всеукраїнської громадської
організації інвалідів
«Союз Чорнобиль України»
Войтову В.В.

Шановний Володимире Васильовичу!

18 червня 2019 року в м. Вінниця відбулися Збори Вінницької обласної організації ВГОІ «СЧУ». Ви є членом цієї організації. Але на наше запрошення взяти участь в роботі Зборів, Вами було проігноровано.

Збори прийняли рішення з вимогою до Вас про невідкладне проведення позачергового засідання Центральної Ради «Союзу» не пізніше, як 15 липня 2019 року. Просимо про дату проведення Центральної ради повідомити до 02 липня 2019 року.

З повагою
голова Вінницької обласної організації
ВГОІ «Союз Чорнобиль України»  М.П.Бойчук

Для узгодження
Керівникам
обласних організацій
Всеукраїнської громадської організації інвалідів
«Союз Чорнобиль України»

18 червня 2019 року                  м. Вінниця
Присутні: 103 особи.

Збори членів Вінницької обласної організації  Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» констатують наступне:


Пройшло три роки і вісім місяців керівництва Президентом Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Войтовим В.В.

Яких результатів, здобутків «Союзу»  у вирішенні чорнобильських проблем за цей період досягнуто?

Крім  потакання свавіллю чинній владі – більше нічого.

Жодної акції протесту за ініціативи Войтова В.В.,  не проводилося. А якщо «Союз» підтримував акції  протесту, які були організовані  іншими чорнобильськими організаціями, то він ховався за спини ліквідаторів, щоб не дай боже, хтось із чиновників його побачив.

У медичному забезпеченню чорнобильців покращення не відбулося. Чорнобильці, як купували так і продовжують купувати ліки, протези, стен, оплачують операції. Припиняють існування спеціалізовані центри радіаційного захисту населення.

Пенсійне забезпечення взагалі не піддається критиці. Підвищення розміру пенсій солдатам строкової служби (їх всього 1136 осіб по всій Україні) вважається за його велике досягнення разом з чинною владою. Це державний популізм, дискримінація військовослужбовців, які брали участь в ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та підтриманий Войтовим В.В.

Рішенням Конституційного Суду України від 25.04.2019 року підтверджено дискримінаційні дії урядом України щодо вищезазначеної категорії військовослужбовців.

Вся діяльність Войтова В.В. керівництвом «Союзу» зводилася до одноосібного прийняття рішень, ігноруючи думки членів Центральної ради, Президії ВГОІ «Союз Чорнобиль України».

Усі засідання Центральної Ради, конференцій, проводилися з грубим порушенням Статуту «Союзу», регламенту і порядку прийняття рішень. Конференція, яка проходила в Трускавці не була завершена, але протокольно все оформлено.

В засіданні Центральної  Ради, яке відбулося після проведення акції солідарності 5 червня 2019 року, в офісі «Союзу» брали участь тільки чотири керівника обласних організацій «Союзу»

Хрущенко М.М. — голова Київської обласної організації ВГОІ «СЧУ»;
Малік О. — голова Луганської обласної організації ВГОІ «СЧУ»;
Шумицький О. – голова Сумської обласної організації ВГОІ «СЧУ»;
Трубніков В.М. – голова Донецької міської організації ВГОІ «СЧУ» та членів Ради Войтова В.В., Сокирко К.В., Кульчицького А.В., всього 7 членів Центральної ради. Тобто немає і третини від загальної кількості ЦР. А в протоколі цього засідання, який готувала голова виконкому Макаревич Н.П., значиться 16, а може й більше.

Напередодні  проведення акції  солідарності, 5 червня 2019 року на вимогу 10 членів Центральної Ради «Союзу» пропонувалося провести засідання Центральної Ради, доцільність якого очевидна. Президент ВГОІ «СЧУ» Войтов В.В. проігнорував. Усіх порушень Статуту з боку Войтова В.В. не перерахувати.

Свідомо, нахабно з боку Президента ВГОІ «СЧУ» порушується Статут «Союзу».

Виходячи з вищезазначеного учасники Зборів Вінницької обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» вимагають від Президента ВГОІ «СЧУ» Войтова В.В.:

1. Невідкладного проведення позачергового засідання Центральної Ради ВГОІ «СЧУ» не пізніше 15 липня 2019 року.

Просимо:

— керівників обласних організацій ВГОІ «СЧУ», членів Центральної Ради просимо підтримати рішення Зборів Вінницької обласної організації «Союз Чорнобиль України».

—  свою згоду засвідчити підписом та печаткою Вашої організації та направити одну копію на адресу нашої організації:

м. Вінниця ….

Другу копію направити на адресу Президента ВГОІ «СЧУ» Войтова В.В.  04053, м. Київ, вул. Вінниченка, 3.

—    у разі не виконання Президентом ВГОІ «СЧУ» нашої вимоги ми змушені   створити ініціативну групу щодо підготовки і проведення позачергового засідання Центральної Ради.

Головуючий Зборами
Секретар Зборів     
М.П. Бойчук

5 комментариев:

  1. Знаем иы этого Винницкого деятеля, бывшего мусорка, который у Войтова почти на коленях просил чтобы его избрали обласным головой СЧУ. Есть Положення, согласно которому Бойчук, должен ПОДЧИНЯТСЯ вышестоящей организации, и согласно этого документа, он НЕ может что либо диктовать, и предлагать. Пусть расскажет что он зделал для области, кроме того что пропил престижный офис, пропил оргтехнику, деньги и самое главное - свою совесть. Сейчас ним занимается полиция и прокуратура, (вытребовал у вдовы золотую цепочку, золотой перстень и другие вещи) мотивируя тем что его должность - не оплачиваемая. Посмотрите на фото клоуна, с куплеными наградами, которые нкацеплял до самых колен. Войтов поднял его с улицы, и теперь получает ответку, как говорят не делай добра, не будет зла. На этот раз мусорок получит по заслугам, и СЧУ ему уже НЕ поможет.

    ОтветитьУдалить
  2. А что Войтов, что он сделал для ликвидаторов? Спрятался как суслик,., боится голос подать, а то власть даст по шапке. Все правильно, гнать его надо в три шеи Где его реакции на решения Конституционного суда по военным?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Петр читай протокол, Войтов воглавил громадскую раду при минсоцполитики, а всё остальное будет решаться уже без Ревы. Обращайся в суд и будет пебе по конституциоономуц суду, но с нового года как всем.

      Удалить
  3. Войтов В.В.президент Вгоі СЧУ замість Реви А.О. стане міністром соцполітики Украіни, а Макаревич Н. П., голова виконкому стане директором департаменту, вона вже зараз дає доручення Дейнегі О. П.,а Малютин Г.А. буде іхнім головним консультантом. Ось, що значить лизать задницу владі! Чорнобильці! Скоро ви заживете!!!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Я теж знаю цю історію за золоті прикраси . Вдова ліквідатора попросила допомогу на операцію хребта у Бойчука М.П.Він пообіцяв зробити її ці кошти через депутата, але разом з тим сказав їй, що в нього не оплачуваєма должность . Тому вона дала золоті прекраси ( цепочку і перстень і ще деякі речі). Ніякої допомоги ця жінка не отримала , а Бойчук перестав відповідати на її дзвінки. А тепер щей каже, що вона больна на голову. Але якщо в неї немає свідків , то тепер є поліграф . Це дуже легко довести. Стид і позор за такого керівника , який забрав у людини інваліда останнє.

    ОтветитьУдалить