ПРОТОКОЛ № 1 засідання Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України














11 комментариев:

  1. Бредовый совок

    ОтветитьУдалить
  2. Петрович Киев26 июн. 2019 г., 13:35:00

    Ось приклад розумного рішення. Чужі довіряють, означає перевірили на вошивість і переконалися. що гідний Наші ж барыги- хабарники, ханыги обл. голови, андреевцы таємні і порохоботы, все не можуть поділити булаву і кожен хоче її отримати у своє благо. Ну, що АЮБовцы, хрін вам. Та а на рахунок того, що там написав вінницький барига. Ти нас расссердила, дурник, Ответку чекай .Якщо на усі збори по Україні, буде їздити Війтів . те на хрін там потрібні ви

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Той Вінницький Бойчук, зі своєю хворою заявою, пропив вже все на світі, офіс який йому залишили у спадок в престижній будівлі, компютерну техніку, гроші та інше. Зараз ним займається поліція і прокуратура, за здирництво (вимагав і отримав золоті прикраси, та інші речі у однієї з вдів). Воно тупе і безграмотне, зате начіпляв куплених нагород, від плеча до колін. На цей раз його вже СЧУ не захистить, поїде на зону, організовувати збори.

      Удалить
  3. вместо того чтоб на реву в прокуратуру по 382 КК, - они тимчасове пасичення - пропуск выпрашивают.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Рева своё получит, чуть чуть попозже...

      Удалить
  4. Партизани, ми маємо нашу велику перемогу читайте, копіюйте з урядового порталу Постанову КМУ №543 від 26 червня 2019 року.Таки справедливість НАСТАЛА!

    ОтветитьУдалить
  5. ЗАТВЕРДЖЕНО
    постановою Кабінету Міністрів України
    від 26 червня 2019 р. № 543
    ЗМІНИ,
    що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України
    1. В абзаці другому пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від
    28 липня 2010 р. № 656 “Про встановлення щомісячної державної адресної допомоги до пенсії особам з інвалідністю внаслідок війни та учасникам бойових дій” (Офіційний вісник України, 2010 р., № 57, ст. 1968; 2018 р., № 48, ст. 1675) цифри “285”, “255” і “225” замінити відповідно цифрами “650”, “525” і “360”.
    2. Абзац перший пункту 91 Порядку обчислення пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1210 “Про підвищення рівня соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (Офіційний вісник України, 2011 р., № 92, ст. 3343; 2017 р., № 94, ст. 2841), викласти в такій редакції:
    “91. За бажанням військовослужбовців, зокрема військовозобов’язаних, призваних на військові збори, які брали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, інших ядерних аварій та випробувань, військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї під час проходження військової служби (військових зборів) і внаслідок цього стали особами з інвалідністю, пенсія по інвалідності обчислюється з п’ятикратного розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня відповідного року, за формулою:”.
    3. Доповнити постанову Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2019 р. № 124 “Питання проведення індексації пенсій у 2019 році” (Офіційний вісник України, 2019 р., № 19, ст. 663) пунктом 31 такого змісту:
    “31. Установити, що з 1 липня 2019 р. в разі, коли щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням передбачених законодавством надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат до пенсії (крім пенсії за особливі заслуги перед Україною) в осіб, які отримують пенсію, призначену відповідно до Закону з урахуванням страхового стажу, передбаченого абзацом першим частини першої статті 28 Закону, не досягає 2000 гривень, таким особам надається доплата до пенсії у сумі, що не вистачає до зазначеного розміру.
    Фінансування виплат, передбачених цим пунктом, здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, що передбачені за програмою 2506080 “Фінансове забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду”.”.

    ОтветитьУдалить
  6. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Прочитав Постанову КМУ по посиланню яку скинули на сайт. Невже кінець мукам і грабежу адвокатів. Тепер головне, щоб знову запалені мізки ініціативників, таких як Гайдак, Шевчук, і інші, не підкинули яку нибудь підлість А то вони ні як не угамуються зі своїми планетарним мареннямю
      А тепер скажіть Олександр, ті хто подав до суду. що робити? Відкликати позовні заяви?

      Удалить
  7. Войтов В.В.президент Вгоі СЧУ замість Реви А.О. стане міністром соцполітики Украіни, а Макаревич Н. П., голова виконкому стане директором департаменту, вона вже зараз дає доручення Дейнегі О. П.,а Малютин Г.А. буде іхнім головним консультантом. Ось, що значить лизать задницу владі! Чорнобильці! Скоро ви заживете!!!!!

    ОтветитьУдалить