Кого з олександрійських чорнобильців нагородять до Дня ліквідатора?

Виконком Олександрійської міської ради вирішив відзначити сімох учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, повідомляє «Голос Громади».

Згідно з відповідним рішенням, ухваленим на останньому засіданні виконкому, за активну життєву позицію, участь у суспільно-політичному житті міста, ініціативність, героїзм і мужність під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС 1986 року та з нагоди Дня вшанування учасників-ліквідаторів до нагороди Грамотою Олександрійської міськради представлені

Наталія Васьковська, ліквідатор І категорії, Володимир Куліш, ліквідатор ІІ категорії.З тієї ж нагоди і за такі ж заслуги подяка Олександрійського міського голови буде оголошена:

ліквідатору ІІ категорії Сергію Білузі, ліквідатору І категорії Валентину Кізіло, ліквідатору І категорії Віктору Панюті, ліквідатору ІІ категорії Ніні Теплюк, ліквідатору І категорії Павлу Черніховському.

Згідно з відповідними положеннями, відзначені нагородами і подяками ліквідатори отримають також одноразові грошові винагороди.

Нагадаємо, черговий пам’ятний День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в Україні і Олександрії відзначатиметься 14 грудня.

 

ИСТОЧНИК:

20 комментариев:

  1. Ответы
    1. Такий як Ви дурень!
      Не більше!
      Людей нагороджують за роботу, а ВОНО микола м Лубни КОМЕНТУЄ
      Багато ще буде подібних коментаторів?

      Удалить
    2. а Ви вумний дуже! це проста відволікаловка від проблем!!! то напевно ви дурень а не я!

      Удалить
    3. аноніст и напевно з тих що люблять когось хаяти анонімно .бо ти просто нікчема! ти навіть не розібрався за що нагороджують ! за старі 35 річні заслуги !ти просто гі..но на палочці!

      Удалить
    4. Дякую за відповідь!
      Розумник з міста Лубни Полтавської області Микола Семенчук!
      додатково хочу повідомити на ти з анонімом не перейшов!
      микола здоровя та розуму БАЖАЮ!

      Удалить
  2. Короче все как обычно, массовости не будет. "Героизм и награждение" дело избранных. Деньги к деньгам, мЯдали к мЯдалям! А как голосили, как голосили, морды-лица чуть друг другу не побили, мол усе договорено на вЫсоком уровне "НИКТО НЕ ЗАБЫТ - НИЧТО НЕ ЗАБЫТО", и смех и грех, и кому плюнуть в лицо за пустой ТРЕП. Одно слово - ожидаемая СРАМОТА!

    ОтветитьУдалить
  3. Почему представления на награждение государственными наградами подаются негосударственными организациями?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А что такое ГОСУДАРСТВО, то есть кто его представляет или олицетворяет? Это обычные люди типа Пороха, Зели, и остальной братвы усадивших свой зад (волей судьбы) в чиновничьи кресла. Это обычные люди с обычными человеческими пороками и слабостями, которых искушают те финансовые реки проплывающие перед их носом. Они по собственному пониманию одаривают и поощряют тех кто им близок и выгоден. Такое же происходит и в наших рядах. "Кум куму сват и брат." На награждение героя документы всегда подает ближайший командир, а не комдив. А наши ближайшие командиры всегда подают на тех, кто с ними "ежедневно в разведку ходит", в ближайший гастраном..

      Удалить
  4. Держава у людей відібрала здоровя, а у декого і життя. Держава живих ліквідаторів позбавила пільг, які передбачені Законами, а розраховується дрібними подачками у вигляді подяк грамот, і конвертів під розпис. Ганьба такій державі і її керівництву.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Не держава відібрала пільги і здоров*я, а чиновники, які при потребі використовують людей, обіцяючи їм всілякі преференції, а потім цинічно, із року в рік, урізають та забирають тихцем все обіцяне, бо самим нажертися не вистачає...

      Удалить
  5. Ліквідатор 86 Що за сміх??? Від скромності не вмрете...Із цього списку лише два настоящих ліквідатори!Наталья Васьковська та Ніна Теплюк_ це смішно... вони що на реакторі працювали? Це тільки в Олександріїї безлад з чорнобильцями! Не соромно Комлевій?Сама велика Херой, накупила медадалів, обвішалася Хотілося спитати ,а ти взагалі хоч маєш уявлення що таке Чорнобиль??? ПОЗОР та ГАНЬБА !!!Коли такі керівники То який же буде лад?

    ОтветитьУдалить
  6. Олександрійські чорнобильські керівники, як всігда гребуть для себе....Не пора вже їх замінити???Досить брехні!Кашоварів нагороджують та вішають собі медалі.Цікаво коли в них совість пробудеться?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А кто же их заменит? Они герои на века, пока их не вынесут, да еще и наградят, в очередной раз посмертно. Такая картина во всех городах.

      Удалить
  7. Шановні керівники громадських організацій!!!! Це стосується не тільки чрнобильців. Якщо подаєте списки людей до нагородження, то трохи будьте скромнішими і виваженішими. Бо із року в рік нагороджуєте осіб, які дуже до вас наближені, а інші, які були не менш задіяні в міроприємстві ( любому), так, погуляти там знаходились...А де ж справедливий підхід до усих осіб???

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Скотство как было на местах так и осталось. Награды и премии себе, остальним ВЕЛИКА ПОДЯКА!

      Удалить
  8. Разные Чернобыльские организации - это люди объединившиеся , для решения своих проблем ! Если кто-то не желая состоять в организации (по разным причинам , или не желание платить взносы - для подержания (в трудный момент) своих побратимов) , но озлоблен на действия этих организаций , ведь давит ЖАБА - заплатить взносы и общаться с людьми близкими по духу , или просто сам по себе (одиночка - ни кому не верю) , или и то и другое ! Медальку - конечно получит тот кто состоит в организации , а одиночка - добудь сам !
    Из дома выхожу - раз в неделю , но в телефонном режиме - поддерживаю связь с организацией и побратимами !

    ОтветитьУдалить
  9. Александр июнь 1986 г.27 нояб. 2020 г., 15:07:00

    Я НИКОГДА и сейчас не состою в общественных организациях !!! Я не обязан это делать !!! В любом СОБЕСЕ есть списки ликвидаторов и вот исходя из него должно быть любые денежные уважения к нам и всякого рода чествования . А общественные организации - зажравшееся ДНО . Каждый год один одному дарят медали , грамоты и начисляют любые мат.помощи и премии .

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Тебя никто и не заставляет - это личное решение каждого , но так ты и спрашивай от СОБЕСА - но не гадь на ОРГАНИЗАЦИЮ !!!

      Удалить
    2. правильно роблять!
      Одні працюють а інші спостерігають
      Гроші дають всім за ЗУ1 харчові оздоровчі та решта!
      Так маленькі, але отримуємо всі ми чорнобильці від державаи
      В поданні на нагородження пишуть за що людину нагороджують відзнакою!
      Не валяйте дурня та долучайтеся до громадського руху
      Не буде чорної заздрощі!

      Удалить
  10. Что Вы за этих грамот завелись. Грамоты это обичная бумага, которая в этой стране ничего не даёт.Таким путём чиновники государства делают вид, что они беспокоятся о льготных категориях лиц. Потом эту грамоту можно использовать под сковородку. Если бы не денежная премия с грамотой в размере 200-300 гривен, то о таких награждения и говорить не о чём. Но с комментаторов, кому то давит "жаба" за эти 200-300 гривен.

    ОтветитьУдалить