Органи соцзахисту відмовляють інвалідам, ветеранам та чорнобильцям у пільгах на компослуги

Голова партії «Відродження» Віктор Бондар вимагає скасування постанови уряду  «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї». Про це повідомляє “УНІАН”.

Віктор Бондар вимагає скасування неоднозначної постанови уряду.
Останнім часом до політичної партії «Відродження» масово почали надходити скарги щодо невиправданих відмов в наданні пільг соціально-незахищеним категоріям громадян.

Органи соціального захисту, керуючись постановою Кабміну, почали відмовляти у наданні пільг зі сплати комунальних послуг інвалідам, ветеранам, чорнобильцям, шахтарям та багатьом іншим категоріям громадян.

Таким чином, Уряд цілеспрямовано проводить політику щодо систематичного зниження соціальних стандартів: замороження зарплат і пенсій, підняття тарифів, введення податків на пенсії, скасування галузевих пільг.

«Зараз чиновники надають пільги тільки тим пільговикам, які можуть довести свій статус малозабезпечених. Тобто, якщо в одній квартирі із ветераном війни в квартирі зареєстровані його діти, то ветерани позбавляються пільг. Якщо жінка-інвалід має забезпеченого чоловіка, вона теж позбавляється своїх пільг», – пояснює голова партії «Відродження Віктор Бондар.

Такий підхід неминуче призведе до того, що батьки змушені будуть виписувати зі свого житла дітей, а жінки будуть фіктивно розлучатись із чоловіками, щоб отримати гарантовану їм законом пільгу, переконаний політик.

Політична партія «Відродження» вважає дану Постанову Кабміну антиконституційною, і буде оскаржувати її в суді. На думку Віктора Бондаря, галузеві пільги з оплати комунальних послуг необхідно залишити для ветеранів  та інвалідів у тому ж обсязі, в якому вони були.



5 комментариев:

  1. Падлы, уроды вам бы всем урезать и зарплаты и пенсии посмотрелиб как вы выживалиб......

    ОтветитьУдалить
  2. Нас поимели - и выбросили ( как презер...... ) - теперь - то же самое ждёт ребят с АТО , могу им только посочувствовать !!!

    ОтветитьУдалить
  3. в мене чоловік лежить в хмельницькій обласній лкарні йому зробили 2 операції на підшлунковій,готують до третьої,в людей напозичола грошей,моє життя перетворилося на страшний жах дивитись які муки переносить хвора людина,в чоловіка рак,Будь проклята жидовня яка використала революцію гідності і прийшла до влади для винищення українського народу .Жидівські покидьки заради грошей знищать весь світ.Моє прізвище Максимюк ольга Прибузька 32 кв 15 І я не броюся нікого нехай приходять і розтріляють як розтріляли чоловікового діда в 37 му році.ці жидівські мерзотники заради наживи будуть нищити ,катувати.!!!!!!"

    ОтветитьУдалить
  4. Оля є медична програма для онкохворих в кожній області. Підійди до облздоров відділу, в департамент соціального захисту насклення Хмельницької області з цим питанням. Можна ще написати заяву на матеріальну допомогу до голови обласної державної адміністраціїХмельницької області. До Хмелницької облради (депутати). Для отриманні матеріальної допомоги треба такі документи.1. Довідку про склад сім ї.2. Довідку про доходи всіх членів сім ї працюючих, або про пенсію. Якщо діти навчаються довідку з навчального закладу. 3. Всі документи чоловіка, копію паспорта, індетифікаційний №, про пенсію, всі довідки про захворювання та операції і в першу чергу до облздоров відділу. Я дуже перепрошую, але це може статися дай боже хай ваш чоловік живе і буде здоровим. Але якщо все закінчиться трагічно ви зразу напишіть заяву до пенсійного фонду не пізніше слідуючого дня вам зразу виплатять одну, або дві пенсії це залежить від дати трагедії. Також зразу напротязі тижня написати заяву до вашого соцзахисту району, це де йому виплачують гроші на харчування, дають путівки. Вам повинні виплатити гроші за втрату чоловіка 7 тис. Його батькам, якщо ще живі десь по 3 тисячі, дітям якщо вони є інвалідами, або малолітні чи вчаться на в навчальних закладах до 23 років. Я ще раз прошу у вас вибачення що пишу про таке, але ви маєте бути готові до всього, чиновники вам цього не скажуть. Якщо будете звертатись заяву в двох єкземплярах на вашому ха зареєструють,що вони у вас взяли вашу заяву і ця заява має бути у вас. Вибачте, що пишу про таке, я просто хочу хоч так вам допомогти.

    ОтветитьУдалить
  5. Я читала весной о постанове в 100 000компенсации по случаю смерти ликвидатора.Почему обществом ЧАЭС-участников не судиться за льготы предоставляемые ныне участникам АТО?Именно-обществом

    ОтветитьУдалить