Урядовому законопроекту №6480 «НІ!»


7 червня 2017 року відбулося засідання Центральної ради ВГОІ «Союз Чорнобиль України» на якому була заслухана інформація про зустріч Президента ВГОІ «Союз Чорнобиль України» В.Войтова, керівників інших громадських чорнобильських організацій з Президентом України П.Порошенко.

Також були обговорені основні пропозиції, які будуть винесені від ВГОІ «Союз Чорнобиль України» на парламентські слухання на тему: «Пріоритетність додержання страхових засад при реформуванні пенсійної системи», що відбудуться 07 червня 2017 року о 15.00.

Одноголосно членами ЦР було прийняте Звернення до Голови Верховної Ради України А.В.Парубія та всіх Народних депутатів України про недопустимість приняття законопроекту №6480, який загрожує правам громадян, які брали участь у ліквідації аварії на ЧАЄС та мають статус потерпілих.



1 комментарий:

  1. Закон однозначно буде скасовано. Проект нової редакції вже понад рік напрацьований Мінсоцполітики - обрізани і обкромсаний. Я ще рік тому перекинув В. Войтову на ел. пошту відпрацьовану Київською обласною організацією ВГОІ "Союз Чорнобиль України" нову редакцію проекту закону. Рік минув, а вони як благовірні чекають, що минеться. Не минеться, і внаслідок великого бажання Войтова і Ко нічого в цьому плані не робити, всі чорнобильці будуть позбавлені законного захисту під кінець життя. Бачили очі що вибирали...

    ОтветитьУдалить