Про розгляд медичного забезпечення Чернігівської області

13.01.2020р. відбулося засідання постійної комісії Чернігівської обласної ради з питань фінансування медичних закладів області. В першу чергу, нашого Обласного центру радіаційного захисту та оздоровлення населення (ЧОРЦЗОН).



В ході обговорення цього питання активну участь в роботі комісії взяли голова ЧОО ВГОІ "СЧУ" Лігун А.М. та активні члени організації. В своєму виступі Лігун А.М. зазначив, що необхідно залишити фінансування Центру хоча б на рівні 2019 року. Голова та депутати обласної ради повернуться до розгляду цього питання 24 січня 2020 року за участю представників Міністерства охорони здоров'я України.

Збереження нашого Чорнобильського Центру є приоритетним завданням для громадських організацій і чорнобильці будуть його захищати всіма доступними засобами.









3 комментария:

  1. Олег Геращенко14 янв. 2020 г., 11:12:00

    Питання дуже слушне и зачипає усі Чорнобильські заклади України. Влада не розуміє чорнобильців не слухає фахівців з питань лікування чорнобильців. Хоче питання державного финансування наших закладів перекласти на місцеві бюджети.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Олег Геращенко-собутылник Лигуна,бухали прямо в детском садике "Видродження"с приставанием к поварихам детского садика(смотри фото в Интернете)

      Удалить
    2. В Черниговском Центре Рад.Защиты вся медицинская техника и оборудование рентген-кабинета,УЗИ, лабораторий--- это просто старье и это все знают и спокойно об этом говорят,Но для "блатных" чернобыльцев есть и особое отношение и вип-палаты.

      Удалить