У Полтаві посеред вулиці помер чорнобилець

60-річний мешканець Полтави, чорнобилець, помер серед вулиці: у чоловіка відірвався тромб

Сьогодні в Полтаві неподалік центрального входу до Обласної клінічної лікарні імені Скліфософського помер чоловік. На місце одразу приїхала оперативна група та судмедексперти.

Працівники міліції розповіли, що чорнобилець помер своєю смертю.

За попередніми висновками експертів, смерть чоловіка наступила внаслідок так званого відриву тромбу, що призвело до летального наслідку. За словами родичів загиблого чоловік, в даний момент він не хворів, але у нього час від часу підвищувався тиск.

Тіло чорнобильця перевезли до моргу, де судмедексперти встановлять остаточну причину смерті.

Палюче сонце вже стало причиною сьогоднішнього ДТП у Полтаві. Через спеку лікарі не радять людям, що мають серйозні проблеми з тиском, виходити з тіні. Той, хто ігнорує спеку, наближає себе до інфаркту та інсульту, говорять спеціалісти.

ИСТОЧНИК

3 комментария:

  1. Вечная тебе память дорогой побратим.Родственники и друзья примите соболезнования.

    ОтветитьУдалить
  2. Вот и еще один обрел вечный покой. А сколько их таких за последний год? Родным соболезнуем, крепитесь! А к рекомендациям врачей желательно добавить рекомендацию Правительству успокоить нервную систему чернобыльцев выполнением ст.54 Закона. Геморрагический инсульт в результате стрессовых состояний - моментальная смерть. А от солнца даже у гипертоников давление падает так, что поднимать приходится. Держитесь, ликвидаторы, впереди вас ждут великие дела.

    ОтветитьУдалить
  3. Яков, г.Днепропетровск6 авг. 2012 г., 22:11:00

    Соболезование родным и близким...Вечная память...

    ОтветитьУдалить