Звернення до голови Комітету Верховної Ради України с приводу статусу інваліда війни для ліквідаторів 1-ї категорії.

17 комментариев:

  1. Я инвалид 1й категории Морозов Виктор. Нарушения чернобыльско закона ст 20 пункт 10 о предоставление бесплатного жилья государством с бюджета Украины.

    ОтветитьУдалить
  2. Пан Морозов!
    Що далі!
    Не має житла та не буде ДАРМОВОГО!
    Зрозуміло всім
    ХАЛЯВА ЗАКІНЧИЛАСЯ!
    Будите доживати в тому приміщенні що маєте!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дякуємо за обнадійливу інформацію

      Удалить
  3. На жадь, державна програма по забезпеченню чорнобильців житлом не працює 7 років. Але є вихід. Громадські чорнобильські організації інвалідів можуть звертатися до керівників міст з просьбою виділити організації земельну ділянку для будівництва багатоквартирного житлового будинку. Якщо сесія прийме таке рішення, то тоді ви можете отримати квартиру. Я про це говорив неодноразово на акціях протесту біля Кабміну та Верховної Ради.

    ОтветитьУдалить
  4. Наші чорнобильці не всі знають що дякуючи СЧУ, та уміло організованій Всеукраїнській акції солідарності, за відстоювання своїх законних прав, 05.06.2019 року, в м. Києві по Хрещатику, і мітингу на Майдані, та письмовому зверненню до Президента України Зеленського, Адміністрація Президента, письмове звернення акції солідарності, направила до Кабінету міністрів, з проханням розглянути, і вжити відповідних заходів реагування.
    Зразу після цього, Кабінетом міністрів була винесена Постанова №543 від 26.06.2019 року, якою було внесено зміни до Чорнобильського Закону ст.59 ч.3, після чого всі військові, і ті хто носив підчас ліквідації пагони, можуть отримувати пенсію з розрахунку п’ятикратної мінімальної заробітної плати.
    Звичайно, дуже сумно констатувати що на Всеукраїнській акції солідарності, 05.06.2019 року, Вінницьку область представляли всього три чоловіка, а деякі скептично ховались за спинами інших. Але то вже історія.
    Люди які приймали участь у вищезгаданій акції, нікого не пікетували, не сиділи в приймальнях під виглядом голодування, не розводили демагогію а чесно відстоювали інтереси всіх ліквідаторів, а тому всі мають відноситись з великою повагою до тих хто, відстояв їхні інтереси і пенсії.
    Всеукраїнська громадська організація інвалідів СЧУ, та її керівництво у 2019 році ввійде в історію, як така що найбільше зробила для ліквідаторів в пагонах, - це суттєве підвищення пенсій.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. не сміши людей - всі ми знаємо, що вінницький Войтов підтримував порошенка-гройсмана, тому при тому режиму сидів, як заяць, незважаючи, що усі соціальні програми міністра Реви були проти людей, в т.ч. чорнобильців. І тільки Конституційний суд змусив невігласів відмінити геноцид, а також прирівняв військових чорнобильців. Ніякої заслуги Войтова і інших "орденоносців" в цьому немає. В 2019 він тихенько вивів людей за вказівкою Пороха, який активізує народ проти нової влади, яка нажаль залучила порохоботів, як міністр ветеранів, яка і готує відміну статусу інвалідів війни чорнобильцям!

      Удалить
  5. Рукоблуды из верхушки ЗАО "счу", имеющие на протяжении многих лет государственное финансирование, не в состоянии не только обратиться в Конституционный Суд, а хотя бы ввести на своём сайте функцию "обратная связь". Ганьба!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Первоначально там была так называемая обратная связь, но благодаря особо умным, демагогам и рукоблудам её просто прикрыли. Так спокойнее. Пишите на заборах.

      Удалить
    2. для себя обласные вожди-орденоносцы выписывают и солидную и регулярную помощ на лечение за счет бюджета Украины, а для остальных кукиш показывают

      Удалить
    3. Unknown 30 янв. 2020 г., 18:15:00 ФАКТЫ В СТУДИЮ, иначе ты будеш выглядеть как балабол, кстати не только в этом блоге.

      Удалить
  6. поздновато счу проснулся На ответ месяц а в феврале примут закон .Печалька

    ОтветитьУдалить
  7. окуеть как помог войтов и СЧУ!!! ты че троль вонючий пишешь такую лажу, в которую и сам не веришь!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А ты приезжай в Киев, встретимся, поговорим, посмотрим на друг-друга, почитаем бумаги, может и по сто грамм выпем и ты перестанеш людей обзывать.

      Удалить
  8. Немає ніякої печальки.
    В перехідних положень законопроекту про ветеранів є норма ,що всі,хто має статус інваліда війни на день прийняття законопроекту будуть прирівняні до інвалідів ветеранів.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Виктор,дайте пожалуйста ссылочку на перехидни положення .Очень интересно увидеть ,а не читать те фантазии ,которых никто в глаза не видел .

      Удалить
    2. Ці фантазії зарегістровані в ВР ще в кінці вересня 2019,тільки в декого проблеми з зором.

      Удалить
  9. Сергію Михайловичу,будь ласка,опублікуйте порівняльну таблицю законопроекту 2191 від 30.09.2019.

    ОтветитьУдалить