ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ щодо перешкоджання проведенню засідання Центральної Ради ВГОІ "Союз Чорнобиль України".




28 комментариев:

  1. С.М. ДЯКУЄМО ЗА СВОЄЧАСНУ І ДОСТОВІРНУ ІНФОРМАЦІЮ, ТЕПЕР ВСІ МОЖУТЬ ПОБАЧИТИ ХТО Є ХТО, І ЗРОБИТИ СВОЇ ОЦІНКИ.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякуєш сам собі! Обізнані люди давно знають хто ти є,і оцінку дали 3 березня.

      Удалить
    2. А що було 3-го го березня???

      Удалить
  2. Однозначно у людей из этого чёрного списка есть награды. Я не знаю как поступит Войтов
    за вмешательство в его работу, но я бы написал письмо Зеленскому, чтобы лишить указаных деятелей и самозванцев, правительственных наград. Это было-бы справедливо и наглядно для других.

    ОтветитьУдалить
  3. Чорнобильці!
    НАГОРОДИ ВОНИ СОБІ САМІ НАДАВАЛИ ОДИН ОДНОМУ
    Почмнаючи від ТРУСОНЮХА станціонщика
    Закінчуючи Войтовим
    Ви подивіться який ТОН спідкування
    "Ти" один каже
    Інший "ВИ"
    Яка мерзота вся ця Компанія що позує на камери!
    Як з одной сторони так з іншої
    До чергової річниці аварії на ЧАЄС залишаються кілька тижднів!
    Почався пост!
    Що МИ ВСІ РОБИМО!
    Пенсії у ментів та військових понад 10000 грн!
    Зупинити ЦЕ не можливо!!!!
    На віли ляшка та на смітник історії

    ОтветитьУдалить
  4. Петрович Киев 2 гр5 мар. 2020 г., 12:51:00

    Ошибка Войтова, что он не публиковал протоколы. ЦЧ и президиума СЧУ. За что и когда рни отстраанены Против некоторых, возбуждены были уголовные дела, как на пример Бойчук.
    Хрущенко в Пуховке называл чернобыльцев собаками, зверьем. Чернобыльцы, эта свора, пытается свои условия все чернобыльцам. Правильно поступил Войтов, что опубликовал это Теперь надо заявление в полицию, чтоб этим уродам было неповадно. Вот что делает жажда власти и бабла. Думаю, что чернобылцы этих районов и областей поймут кто есть кто. А Лигун, тебе не стыдно дедушка?? Ты одной ногой в могиле а прешься Куда? Иди займись внуками. Просьба к Войтову, опубликуй весь компромат на этих тварей, у тебя его достаточно, особенно на красного крдинала Яценко

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ми знаємо Бойчука М.П. ще з початку 90 років, коли на його прохання його призначили керувати садовим товариством “Чорнобилець”, де через невеликий проміжок часу, він все розвалив, і був обраний новий голова. Ми помнимо як Бойчук близько п’яти разів висував свою кандидатуру до Вінницької міської Ради, але жодного разу так і не пройшов. Потім він очолював один з дитячих таборів міста, який на даний час повністю розрабований, і знищений. Ми знаємо як Бойчук очолював Вінницьку міську організацію СЧУ, де за нього працював заступник, а він отримував нагороди, а “перли” які він писав, і зараз можна почитати на сайтах інтернету.
      Ми не знаємо яким чином, після звільнення посади голови обласної організації СЧУ, Бойчук зайняв те місце, але ми добре знаємо, що Бойчуку було залишено у спадок офіційний офіс, в престижному приміщенні державної установи, відповідна оргтехніка, комп’ютери, принтери, сканери, офіційна адреса, печатка, бланки, банківський рахунок, великий авторитет та інше. Все це пішло прахом, з офісу вигнали, оргтехніка- невідомо де, частину розікрали, і привласнили організація повністю деморалізована, робота з районами не ведеться.
      Паралельно у 2018 році, Микола Петрович, влаштувався керівником ще до одного приватного оздоровчого закладу, але керівництво того закладу своєчасно звільнились від керування Бойчуком.
      При організації 05.06.2019 року, Всеукраїнської акції солідарності у столиці, Бойчук проігнорував організацію людей з області, людей які хотіли їхати сомостійно – стримував, а тому Вінницьку область представляли всього ТРИ чоловіка.
      Дякуючи цій успішно проведеній акції, організатори увійдуть в історію чорнобильського руху, бо після акції за посиланням Президента Зеленського, КМУ видав Постанову, якою всім “партизанам” і тим хто був у пагонах, за бажанням пенсія може бути збільшена від п’ятикратного мінімального розміру.
      Нам відомо про письмову заяву, на ім’я Президента СЧУ, Войтова громадянки Язвинської М.К. від 09 квітня 2019 року, де людина-інвалід, постраждала з 1-ю категорією, просить допомогти повернути їй золоті прикраси, які в неї вимагав і отримав Бойчук М.П.
      Центральною Радою ВГОІ СЧУ, з цього питання було прийняте дуже гуманне рішення стосовно Бойчука, а потрібно було прийняти більш жорсткі міри, а тому ми зараз маємо на всіх сайтах паплюження СЧУ, неправомірні зібрання, і використання бренду СЧУ.

      Удалить
  5. Всю эту шеблу вместе с Войтовым в мусорный ящик.

    ОтветитьУдалить
  6. Вчера избрали нового министра Соц. политики. Руководители обл. организаций, соберите 2/3 представителей чер. организаций с регионов на альтернативную конференцию, подготовте документы о противоправной, финансово-хозяйственной деятельности Войтова проведите через конференцию с соответствующим оформлением и на стол новому министру с соответствующими предложениями. Если Вам конечно не безразлична судьба ВООИ "Союз Чернобыль Украины".

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вовик,це ти розкажи своїй бабці, вона однозначно розумніша за тебе.

      Удалить
    2. З 2017 року Войтов перешкоджає і не дає можливості Державній аудиторській службі України перевірити фінансово-господарську діяльність його апарату.
      Чому?
      Відповідь зрозуміла.
      Рильце в пушку.

      Удалить
    3. А, что Войтов такой крутой перец , что его деятельность нельзя проверить? Может он хороший - может нехороший лично его не знаю, но когда человек пережил несколько режимов, это его характеризует, как или очень умно-хитрого , или как обычно жить в "дружбе" с куратором от власти, не могут же бюджетные деньги тратиться бесконтрольно и на личное усмотрение Войтова?

      Удалить
    4. Войтов аферист та фейковий ліквідатор і це скоро всі побачать . Заспокойтесь та не позортесь , уже й так обо...лись на всю Україну.

      Удалить
  7. Враховуючи, шо всі старі як світ, то ще не довго будете смішить країну.
    Питання риторичне: на@уя той союз і за що він бореться, і головне: де результати?!

    ОтветитьУдалить
  8. Що цікаво, що зірвали засідання Центральної Ради ВГОІ "Союз Чернобиль України" свідомо, і зробили це на замовлення влади старі пройдисвіти, які понад 30 років заганяли чорнобильський рух у ступор... І із-за цих непорядних людей, було зірвано засідання та не прийняті такі важливі питання для всіх без виключення чорнобильців...

    ОтветитьУдалить
  9. Это наша элита? Ни чести, ни совести!!!! Козярять своими "заслугами", званиями, тьфу! Мерзко. Любому и каждому известны ваши доспехи и цена вашим, КУПЛЕНЫМ!, орденам и наградам. Хамье ненасытное!

    ОтветитьУдалить
  10. давно пора разогнать этих свинтусов у государственной кормушки, эта лавочка НИКОГО не представляет-только бумажки перекладывают и бюджет грабят. МЕРЗАВЦЫ!!!

    ОтветитьУдалить
  11. Я багато років знаю В. Войтова як порядну і скромнну людину, яка всіма силами намагалася і намагається допомагати усім категоріям чорнобильців, не рахуючись з собою. Він практично і живе в офісі ( Ви про цю квартиру? чи іншу, якщо про іншу, надайте документальне підтвердження або адресу я думаю він з задоволенням поселиться) Ним та його новою командою не впростий для Держави час вирішено за неповних 4-роки: проблеми з пенсіями вдів незалкжно від причинного зв'язку смерті, пеесії строковикам, що стало підставою для конституційного суду, пенсії військовослужбовцям, проблеми санкуру за договорами, змінено програму яка дозволяє відшкодувати дороговартісне лікування чорнобильцям. Вже в цьому році велася робота та сплановано організацією вирішення пенсій цивільним ліквіьаторам та евакуйованим у 86р, створення страхової медицини чорнобильцям. Я його неодноразово застерігав " Не роби добре не буде погано" Добрі справи для наших ковбасних чорнобильців спраяа не вдячна, вони звикли що всі і завжди їм щось заборгували. Брати Ви незамислювалися чому ми так погано живемо в такі багаті державі? А я Вам повідомлю причину. ", Який народ така Держава" Вовік добрими справами прославитись неможна. Кидай все і бережи здоров'я. Думаю ти мене накінець зрозумів.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Той хто так хвалить войтова, чому анонім ? Чи не сам войтов ? А може макаревич надежда чи Андрій Степанович зі Львова . Знаєте правду про войтова і брешете . Не соромно ?

      Удалить
  12. Кто знает, кто конкретно, и без трепа, помог срочникам в 2017 году. Некоторые утверждают, что это их личная заслуга с заведомой стратегией, что мол втянем сначала срочников, а за ними последуют и партизаны. А если бы КСУ не поддержал и Гройсман не родил предвыборную. постанову п.543 где была бы та стратегия? Я лично слышал радио запись, выложенную на одном из наших сайтов, что Войтов говорил о том , что лично он говорил по пенсии срочников с Порошенко, и тот дал добро. О дальнейшем расширении ст.59 тогда не было ни слова, ни намека.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Без сумніву - Войтов В.В.!!!!!!!!!

      Удалить
  13. Хуженебудет,что с индексацией?

    ОтветитьУдалить
  14. Душевно Хворий! Відповідає черговому аноніму!
    Є в мому коментарі Грамотичні Помилки!
    Але питання конкретно поставлені!
    Відповіді чергові отримані
    від оеремих ТРУСОНЮХАТИХ
    Обличчя закриті!
    Хай НЕ щастить анонімам!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. 23.09.ты сам первый трусонюх вонючий

      Удалить
    2. черговому аноніму відповідаю
      Я перший!
      Ти БИДЛО будеш Другим та останнім?
      ЧИ НІ?
      ліквідатор 86 року не член СЧУ!

      Удалить
    3. Да все мы ЧЛЕНЫ чего либо. / Продавец пива спрашивает у Остапа Бендера: "Пиво только ЧЛЕНАМ профсоюза", на что О.Бендер ответил: "ЧЛЕН,ЧЛЕН"/

      Удалить