03.02.2021р відбулися Звітні Збори Лубенської міської громадської організації інвалідів "Ветерани Чорнобиля".

На зборах були присутні 18-ть членів організації та Правління, також мер м.Лубни Олександр Петрович Грицаєнко, начальник управління соцзахисту населення Віктор Щербак, запрошені керівники чорнобильських організацій м.Миргород - Тарануха Володимир Миколайович і з м.Хорол - Гуляєв Олександр Олександрович, та Збори провели з невеликою кількістю людей через карантинні обмеження і з дотриманням всіх карантинних норм.

Відкривала збори головуюча Татьяна Демьянчук . Так як наш Голова організації на даний час знаходиться у лікарні, то звіт про проведену роботу зачитала заступник Лариса Погребняк яка також відзвітувала і про робота самого Правління ЛМГОІ "Ветерани Чорнобиля".

Свої звіти зачитали також скарбник організації Іван Сирісько і Голова ревізійної комісії Олексій Міщенко. Всі звіти проголосовано оцінити як "відмінно"! На зборах затвердили план роботи і основні напрямки Організації на 2021 рік.

Затвердили розмір добровільних внесків та видатків на підтримку членів організації в скрутній ситуації та дату закінчення прийому добр.внесків до 01.03.2021р, так як станом на 1 березня поновлюється список членів Організації, відповідно якого ведеться табель відвідування, вітання з Днями народженнями, ювілеями, та наданням допомоги на лікування за потребою та інше. Виступили всі запрошенні на Звітні збори. Дуже високо оцінив роботу Організації у своєму виступі наш шановний мер О.П.Грицаєнко та подякував усім членам, побажавши їм терпіння і міцного здоров'я, особливо нашому Голові ЛМГОІ Віктору Івановичу Собко. Збори тривали 1год 30 хв. Дякуємо всім за роботу, добродіям за підтримку та всім небайдужим до нас людям та побратимам.


ИСТОЧНИК

1 комментарий: