Громадська рада при виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького

4 лютого 2021 року, провела своє засідання комісія з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Громадської ради при виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького. 

У засіданні комісії, окрім представників Громадської ради, взяли участь секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, начальниця управління охорони здоров'я Оксана Макарук, начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Олег Вовненко, начальниця управління соціальної підтримки населення Юлія Вовк, представники ветеранської спільноти міста Кропивницького - голова ГО "Патріот" Анатолій Компанієць, представник КЗ"Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам АТО та ВПО - Володимир Соколов, представник Міністерства ветеранів - Євгеній Драгомирецький та представник Нац Корпусу в м. Кропивницький- Дмитро Потоцький.

На розгляд комісії було винесено низку питань, пов'язаних з соціальним захистом учасників АТО/ ООС та членів їх родин, зокрема була обговорена можливість медичного страхування осіб з інвалідністю, внаслідок російсько – української війни;

можливість імплементації програми розвитку ветеранського бізнесу,

запровадження стипендії для навчання учасників АТО/ООС, створення Будинку воїна (ветерана), обговорили можливі шляхи вирішення проблем, пов'язаних з виділенням земельних ділянок, "узаконення" Алеї слави.

Підіймалися питання забезпечення життєвоважливими ліками та гігієнічнічними засобими для тяжкохворих дітей та осіб з інвалідністю.

Одним з невід’ємних елементів демократії є ефективний діалог між органами влади та громадськістю. В нас він відбувся. Звісно за один раз всі підняті питання вирішити не можливо, далі ще не одна зустріч і чимало роботи.

Як голова комісії, дякую учасникам засідання за майже дві години конструктивної роботи та взаємопорозуміння. 

ИСТОЧНИК:

Комментариев нет:

Отправить комментарий