Пользователь Мандрика Ігор прокомментировал сообщение ""Всі пропозиції ВГОІ «Союз Чорнобиль України» щодо затвердження плану заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, враховані в проекті розпорядження Кабінету Міністрів України"

Нічого у порожніх головах високопосадовців на превеликий жаль так й не змінилося за ось ці три із половиною десятиліття...

Доки ще вони будуть продовжувати   ш т у ч н о   та   н а в м и с н о   нав'язувати  усьому суспільству  лише одну єдину жалобну та скорботну дату 26 квітня ?  

Так 26 квітня, нажаль ця дата відома на увесь світ,   проте ось саме якраз у ліквідаторів достатньо багато гідних і навіть переможних дат,  про які наше переважно незріле та дещо байдуже  і не зовсім адекватне суспільство,  навіть ніколи й не чуло... , а дарма !

Якщо й надалі усі заходи звалити саме  на 26 квітня, як це дуже   н е п р а в и л ь н о  ( ! )  робилося усі ці роки, то це означатиме,  що вже після цієї дати,  про    л і к в і д а т о р і в   можна практично більше не згадувати протягом  остаточної частини  усього 2021 року...

Від  цього хибного та невірного шляху, треба давно вже було  рішуче  відмовитися, бо абсолютно усі влади з ліквідаторів навмисно робили   л и ш е   ж е р т в    у  Всесвітній День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи ( яким згідно із резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, від  8 грудня 2016 року, якраз й проголошена ця дата 26квітня )  і це якраз дуже сильно та болюче відбилося на загальному ставленні  влади та й значної частини суспільства :  не,  як до справжніх Захисників України, а як  до жалюгідних потерпілих, яким просто непощастило через  якісь дуже трагічні події, які відбулися наприкінці квітня 1986 року...

А що потім ліквідатори після цих помпезних урочистостей мають робити ?  Мабуть те ж саме, що  й  робить із своєю лапою, ведмідь  узимку ?

Треба вже давно зміщувати  акценти  п е р е в а ж н о ( ! )  ще й на інші ліквідаторські важливі дати !

Наприклад 1 жовтня цього року виповниться 35 років,  відколи ліквідатори у неймовірно складних та небезпечних умовах, відмили та разом із ядерниками запустили енергоблок номер 1 ЧАЕС,  це усього за 152 днів та ночей,  після аварійної зупинки усієї станції, то що ж  це хіба не перемога ?   Не кажучі вже за  визнану  усіми,  переможну дату  14 грудня  1986 року  !?

 Нагороджувати ліквідаторів якраз слід  саме на такі дати, як наприклад на ювілейну дату 28 червня -( 25 років з дня прийняття Конституції України ), в якій  є навіть своя окрема  чорнобильська 16 стаття.

Наприклад  на 30ту  річницю з Дня Незалежності України  - 24 серпня,  бо невідомо де б таки та на яких теренах, відбулася сьогоднішня Незалежна Україна, якщо б ліквідатори не врятували б у свій час землю для майбутньої держави та свій власний народ ?

Це, що хіба не є суттєвим та вагомим внеском у розбудову майбутньої нової держави ?

Усі ці запитання дуже хотілося поставити, як керівництву  держави,  усьому не зовсім адекватному суспільству та й насамперед самим,  часом  повністю обдуреним та нажаль майже повністю зазомбованим   у ч а с н и к а м   л і к в і д а ц і ї  ,   які себе ще й до сьогодні, за старою неправильною та штучно нав'язаною радянськими ідеологами звичкою,  називають якимось не зовсім  зрозумілим  узагальненим  словом "чорнобильці"...

Мандрика Ігор

29 янв. 2021 г., 07:45:00

8 комментариев:

  1. Игорь!Вашу инициативу поддержат много побратимов!
    Абсолютно справедливые и смелые предложения...

    ОтветитьУдалить
  2. Полностью согласен - Я Ликвидатор ЧАЭС , а не пострадавший (чернобылец) !!!

    ОтветитьУдалить
  3. Чому влада з порожньою головою??? У людини день народження раз на рік. Поминки в день смерті людини. 26 квітня день трагедії, яка розділила людей до і після. Ваша брехня про замовчування, тв згадує найважчі дні ліквідації аварії цілий рік. Немає провини влади, а є мовчання громадських організацій в пам'ятні дати для потерпілих та ліквідаторів.
    За роки СРСР було побудовано 46 тисяч підприємств, тільки в УРСР було побудовано з них понад 14 тисяч підприємств. Десятки підприємств УРСР були флагманом для машинобудування, хімії, електроніки, літакобудування, ракетоносіїв і т.д.
    Питання до Вас, де ці підприємства поділися ???

    Більше тридцяти років немає СРСР, а Ви у всьому звинувачуєте СРСР ... може у Вас порожньо в голові ???

    "Чорнобилець" це презирлива вигадка народу, багато "чорнобильців" на думку населення республік колишнього СРСР - любителі халяви і шахраї на інвалідності.


    P.S. Мені, сподобався Шмигаль в його інтерв'ю - підвищення на газ винний СРСР (а, не олігархи).





    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. то шмигаль сказав не правду про срср винний в пидвищенни на газ николай 2

      Удалить
    2. Шмыгаль купленная олигархами марионетка!6

      Удалить
  4. Не можна не погодитись з автором цього коментаря. Це дійсно так, що нас зневажають і для керівництва держави ми всі чорнобильці, а не ЛІКВІДАТОРИ.

    ОтветитьУдалить
  5. Среди народа слово =Ликвидатор = малоизвестно. Больше на слуху именно слово =Чернобылец =. А чернобыльцев народ давно не любит и не уважает. Из-за терпил наших.

    ОтветитьУдалить
  6. Коли мене обзивають =чорнобильцем=, я постійно роблю зауваження, що чорнобилець - це мешканець міста Чоробиль. А я мешканець Білої Церкви!

    ОтветитьУдалить