Про стан розгляду Великою Палатою Верховного Суду зразкових справ № 520/1972/19 та 520/12609/19

Повідомляю зацікавленим особам, що 27 січня 2021 року в Великій Палаті  Верховного Суду ( м. Київ, вул. П.Орлика, 8) відбувся розгляд зразкових справ № 520/1972/19 та 520/12609/19.

Вірніше :

- розгляд справи № 520/12609/19 не розпочинався тому, що до справи долучилася ще одна особа, яка до речі не заявляє самостійних вимог по суті спору, - і суд ухвалив відкласти розгляд справи. При розгляді справи були присутні АЖ 2 (два) позивача (один із Києва, один із Канева), адвокат Чубко О.М.- представник позивача Шабельник Миколи Васильовича та я в режимі відеоконференцзв’язку. Також в режимі відеоконференцзв’язку була присутня представник відповідача – ГУ ПФУ в Харківській області.

Тоб-то із 43 учасників, які заявили апеляційні скарги в суді не було навіть 1 % від кількості заявників ! Добавилась ще одна особа. Таким чином учасників справи уже 44 !

Шановні, так не буває, що хтось буде відстоювати Ваші інтереси. За них треба боротись, доказувати свою правоту. Невже Ви не розумієте, що від Вашої позиції буде залежати розмір Вашої пенсії ! Та не тільки Вашої, а і інших ліквідаторів тому, що ця справа зразкова !

- По справі № 520/1972/19 судді Великої Палати Верховного Суду навіть пішли в нарадчу кімнату для постановлення рішення, але побувши там більше години повернулись до зали судових засідань і повідомили, що розгляд справи продовжиться на наступному засіданні про яке зацікавлених осіб повідомлять додатково.

При розгляді цієї справи в суді були присутні АЖ 2 особи : представник позивача Браховецького Бориса Павловича – адвокат Чубко Оксана Миколаївна та я в режимі відеоконференцзв’язку. Головуючий дав нам по 5 хвилин на виступ і обґрунтування правової позиції. За 5 хвилин можливо навести доводи і аргументи ? Також в режимі відеоконференцзв’язку була присутня представник відповідача – ГУ ПФУ в Харківській області.

За правилами КАС України розгляд справи № 520/1972/19 повинен відбутися на наступному судовому засіданні з початку тому що судді вийшли з нарадчої кімнати без рішення.

Таким чином обидві справи будуть розглядатись ВПВС з початку.

Отже, закликаю зацікавлених осіб прийняти участь в наступних судових засіданнях по цих справах, або подати до суду клопотання про розгляд справи без Вашої участі  !

Якщо буде Ваша ласка, в цих клопотаннях прошу зазначити прохання : - при постановленні рішення за моєю апеляційною скаргою прошу врахувати правову позицію Великої Палати Верховного Суду по справі № 240/4937/18 провадження № 11-150заі19 від 18 березня 2020  (№ в ЄДРСР 88952401) щодо застосування до спірних правовідносин закону № 796-XII,  а не підзаконного нормативно-правового акту (постанови КМУ № 1210 від  23.11.2011 (із змінами та доповненнями) 

З повагою,
Віктор Лимаренко.

9 комментариев:

  1. подали и не приехали.... ви что. це зразкова справа. нельзя отступать.близок конец.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. "...близок конец."
      -
      Надо смотреть на это под другим углом...
      В.С. Высоцкий писал-

      "...Что всё же конец мой — ещё не конец:
      мой Конец — это чьё-то начало..."

      Удалить
  2. так какого хрена спрашивается подовали в суд если за падло поехать,а теперь будут сидеть и скулить что власть нас имеет,так поэтому власть нас и имеет потому что мы не можем оторвать задницы от дмванов.

    ОтветитьУдалить
  3. Достали и Суды и Власть своими заявами.

    ОтветитьУдалить
  4. Плыли плыли а возле берега, давайте чи скинемся им на дорогу,

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Пропозиція суттєва,але її виконання занадто проблематичне.Тим паче невідомо на яку дату перенесено розгляд справ.Пане Віктор,повідомте зацікавлених в цьому осіб!

      Удалить
  5. Минздраву и Минсоцу необходимо провести перерегистрацию документов по законности связи заболеваний с воздействием ионизирубщего облучения. Безопасная годовая доза облучения Минздравом ещё до 1986 года была установлена в 5 рентген. Вот от этой дозы и необходимо отталкиваться при рассмотрении вопроса о связи с радиацией. Для потерпевших для оценки полученной дозы радиации использовать архивные официальные документы Штаба Опергруппы по уровням радиации в каждом из эвакуируемых населённых пунктах 1986 года и продолжительность проживания жителей в этих населённых пунктах до эвакуации. Для ликвидаторов 1986-87 годов связь устанавливать только по факту пребывания в 30-километровой зоне без учёта полученной дозы.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. было: Радиолокационные посты развернули в районах населённых пунктов Лелев (высотомер в 14 км от ЧАЭС), Сукачи (высотомер в 48 км от ЧАЭС), Копачи (СНАР-10 в 6 км от ЧАЭС), радиопост — в районе населённого пункта Пирки (в 20 км от ЧАЭС), пост ионосферной станции для горизонтального зондирования — в районе населённого пункта Терехово (в 16 км от ЧАЭС). Организационными участниками эксперимента были в/ч 06407, в/ч 19772 и КВИРТУ.

      Подробнее см.: https://www.nkj.ru/archive/articles/19516/ (Наука и жизнь, Чернобыль. Двадцать пять лет назад. Исследования и эксперименты в зоне четвёртого блока ЧАЭС).

      Удалить
  6. Кого там эти Высотомеры выискивали? Инопланетян на НЛО? Так лучше бы уж развернули свои ПРВ-16 прямо на крыше 3-го энергоблока!

    ОтветитьУдалить